Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teatru la superlativ pe scena The Music Pub: Belvedere

• evenimentul este programat, astăzi, 22 noiembrie, la ora 20:00 • în comedia “Belvedere” joacă Laura Cosoi, Dana Dembinsky şi Radu Vâlcan

 

Amatorii de teatru altfel din Brăila pot lua astăzi parte la un eveniment inedit. Este vorba despre comedia “Belvedere”, care se va juca, începând cu ora 20:00, pe scena The Music Pub. Trebuie precizat că din distribuţie fac parte Laura Cosoi, Dana Dembinsky şi Radu Vâlcan.

“Într-un duel al cuvintelor de spirit pătrundem în laboratorul de creaţie al Antoniei, devenind martori sau, dacă avem noroc, personajele viitoarei piese. O întrebare se pune cu încăpăţânare: este mai adevărat ceea ce ne închipuim decât ceea ce trăim? Încearcă să ne răspundă la întrebare Dana Dembinski Medeleanu, contrazisă subtil de Radu Vâlcan şi de Laura Cosoi. Umorul este la el acasă în The Music Pub”, a afirmat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.

Cei interesaţi de piesa de teatru “Belvedere” trebuie să ştie că preţul unui bilet este de 50 lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0746479279.
Categorie articol: 

Comentarii