Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Te gândeşti de două ori înainte de a lua un împrumut pentru firma pe care o deţii? Te intrebi ce produs de finanţare să accesezi?

Cu toţii ştim că o afacere se construieşte pas cu pas, cu răbdare, ambiţie şi perseverenţă, iar activitatea zilnică implică un flux continuu de capital. Uneori se întâmplă să nu dispui de toţi banii necesari pentru a acoperi cu uşurinţă cheltuielile de zi cu zi ale companiei.

 

Tocmai de aceea, poţi opta pentru o soluţie de finanţare la îndemâna ta, sub forma unei linii de creditare acordate de CEC Bank. Folosind acest produs poţi acoperi nevoile curente de capital de lucru cum ar fi: banii necesari pentru plata salariilor, plata taxelor şi impozitelor curente, a TVA-ului, plata facturilor către furnizori, achiziţia de materii prime sau alte cheltuieli neprevăzute. Linia de credit se acordă pe un termen de până la 24 luni şi se poate accesa în lei, euro sau usd, în funcţie de plăţile pe care le ai de făcut.

Accesând o linie de credit pentru capitalul de lucru, poţi valorifica mult mai uşor oportunităţile sezoniere, poţi planifica mai sigur vârfurile de activitate, dacă acestea sunt bazate pe scadenţe determinate şi ai un control mai bun al fluxurilor financiare.

Linia de credit de la CEC Bank reprezintă o modalitate de creditare de tip revolving (reîncarcabilă), care iţi permite utilizări şi rambursări flexibile pe întreaga durată de creditare şi care îţi dă posibilitatea prelungirii valabilităţii pe noi perioade similare.

Un avantaj important îl reprezintă şi posibilitatea vizualizării întregii situaţii financiare şi a operaţiunilor efectuate prin contul curent sau card, utilizând serviciile de Internet Banking CEConline şi Mobile Banking de la CEC Bank.

Dacă este cazul, poţi chiar refinanţa linii de credit contractate la alte societăţi de finanţare. Vestea bună este că plăteşti dobândă doar pentru partea utilizată din credit.

Pentru a-ţi face o idee asupra valorii maxime a liniei de credit pe care o poţi contracta de la bancă, trebuie să ştii că aceasta va fi corelată cu necesarul de capital de lucru al firmei, cu ciclul financiar al acesteia şi cu capacitatea sa de rambursare. Totodata, condiţia băncii  este ca valoarea liniei de credit să nu depaşească 30% din cifra de afaceri pe ultimele 12 luni analizate, în cazul în care ai şi alte linii de credit deja angajate. Altfel, valoarea maximă a liniei de credit poate ajunge până la 50% din cifra de afaceri pe ultimele 12 luni analizate, iar dacă eşti Start-Up, până la 15%.

Documentele necesare obţinerii unei linii de credit şi alte informaţii interesante şi utile le poţi regăsi pe site-ul www.cec.ro, iar dacă ai nevoie de consultanţă specializată te aşteptăm în oricare unitate a băncii din judeţul Brăila şi din toata ţara.
Categorie articol: 

Comentarii