Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tata mort sub ochii fiului sau

Si-a vazut tatal murind sub ochii sai. Este tragedia prin care a trecut, joi seara, un baiat de 13 ani care-si insotea tatal, sofer, intr-o cursa cu TIR-ul. Soferul, in virsta de 51 de ani, plecase din Tulcea, indreptindu-se spre Galati , avind de efectuat o cursa cu un transport de geamuri. El isi luase si baiatul, care era in vacanta, ca sa-l mai plimbe putin. La un moment dat, soferul a constatat ca a facut pana si a coborit sa schimbe roata. Manevrele facute l-au obosit peste masura pe barbatul care era cardiac, si cind a urcat la volan, acesta s-a plins fiului ca simte o durere in piept. Simtind ca nu mai poate sa conduca din cauza durerilor, dar nevrind sa-si sperie fiul, soferul a tras pe dreapta in primul sat, la Baldovinesti, si i-a spus baiatului ca fac un popas, ca sa manince ceva. Dupa ce au taiat un salam si niste rosii si apoi, un pepene, barbatul s-a ridicat de pe patura pe care stateau si, fara un cuvint, a urcat in cabina. Baiatul si-a terminat felia de pepene si a urcat dupa el, insa l-a gasit horcaind, si l-a vazut dindu-si sufletul. Speriat si in lacrimi, copilul a fugit la barul din apropiere, unde a cerut ajutor satenilor. Oamenii au chemat imediat Salvarea, insa era prea tirziu: omul murise.
"Eu cu tata eram jos, mincam salam, el a bagat alimentele in lada, a bagat si pepenele, iar eu mincam o felie. El s-a suit repede in cabina, dar nu mi-a zis de ce. Cind m-am dus dupa el, am vazut ca respira greu, si dupa aceea a murit", ne-a declarat Stefan P., fiul decedatului. "A venit la chiosc, plingind, ca a murit taica-sau, nu stia numarul de la Salvare. Am sunat noi la Salvare, a venit, dar el era deja decedat in cabina. L-am dat jos, cu medicul, dar nu mai avea ce sa-i faca, deja incepuse sa-si schimbe culoarea tenului", ne-a declarat un satean.
"Cind am ajuns la fata locului, persoana deja decedase, s-a incercat resuscitarea, dar nu s-a mai putut face nimic. Cadavrul va fi transportat la Medicina Legala, pentru necropsie", ne-a declarat ag. sef adj. Viorel Scarlat, aflat la fata locului.
Categorie articol: 

Comentarii