Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tatăl pedofil a murit în spital

* brăileanul care şi-a abuzat sexual fiicele se afla internat la Spitalul de Urgenţă Galaţi în stare de comă profundă, iar medicii nu îi dădeau prea multe şanse de supravieţuire * asta după ce, vineri dimineaţă, sinucigaşul a fost găsit inconştient, cu ştreangul de gât, de către un coleg de celulă

La trei zile după ce şi-a pus ştreangul de gât în baia camerei de detenţie din Penitenciarul Galaţi, brăileanul care şi-a violat fiicele luni în şir, a decedat. Dumitru Şerban, în vârstă de 40 de ani, din comuna Gradiştea, se afla internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, însă medicii nu îi dădeau prea multe şanse de supravieţuire. Vineri dimineaţă, după ce a fost găsit în stare de inconştienţă, cu ştreangul de gât, bărbatul aflat în stare de arest preventiv a fost readus la viaţă de medici şi dus la spital. Tatăl pedofil a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă în comă profundă, fiind ventilat mecanic, însă a decedat duminică noapte, în jurul orei 00.00. "Decesul persoanei arestate preventiv a survenit la Spitalul de Urgenţă «Sf. Apostol Andrei», unde aceasta era internată ca urmare a tentativei de suicid prin spânzurare. Penitenciarul Galaţi a luat măsuri de informare a familiei persoanei decedate, a judecătorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, a Pachetului de pe lângă Tribunalul Galaţi şi a celorlalte autorităţi prevăzute de lege", a precizat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului cu Regim de Maximă Siguranţă din Galaţi, inspector Gianina Crăciun.
În dimineaţa zilei de 30 octombrie, în jurul orei 5.20, Dumitru Şerban a intrat în baie fără să fie văzut de vreunul dintre colegii de celulă şi a încercat să se spânzure cu un ştreang confecţionat dintr-o cămaşă uzată. Bărbatul arestat preventiv pentru infracţiunea de viol a fost descoperit de un coleg, care a alertat imediat cadrele din serviciul de pază şi cel medical. Tatăl pedofil a fost arestat preventiv în luna august şi ulterior trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru comiterea infracţiunii de viol şi incest. Asta după ce, timp de un an de zile, bărbatul şi-a abuzat sexual cele două fiice, în vârstă de 13 şi respectiv 14 ani, ameninţându-le cu bătăi crunte dacă ar spune cuiva. Deşi nimeni nu îl credea în stare pe bărbat de aşa ceva, ajuns în faţa anchetatorilor, acesta a recunoscut că la o săptămână după moartea soţiei şi-a violat una dintre fete, apoi, la o lună de la înmormântare, pe cea de-a doua.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii