Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tasarea de la capătul străzii Împăratul Traian a intrat, în sfârşit, în reparaţii

• groapa le-a făcut probleme timp de câteva luni şoferilor şi pietonilor • viceprimarul Jantea precizează că nu s-a putut interveni mai repede din cauza vremii nefavorabile

 

După ce a îngreunat traficul timp de câteva luni, surparea apărută pe strada Împăratul Traian, la capătul dinspre Piaţa Traian, a intrat, ieri, în lucru. Asfaltul de pe porţiunea cu probleme a fost decapat, urmând ca zilele acestea să fie turnată o plombă pentru nivelarea carosabilului. “Situaţia aceasta s-ar fi rezolvat mai repede, dacă ne-ar fi permis starea vremii. Cum am precizat la sfârşitul lunii martie, imediat cum cresc temperaturile şi se opresc precipitaţiile, începem reparaţiile pe străzi, ceea ce s-a şi întâmplat, după cum se poate observa pe teren”, ne-a declarat, ieri, viceprimarul Alexandru Jantea.

Acesta ne-a spus că lucrările de reparaţii care se derulează în prezent în zona centrală a oraşului vor “coborî” treptat spre bulevardul Dorobanţilor, urmând a fi astupate prin plombări toate tasările şi gropile întâlnite pe parcurs.




Categorie articol: 

Comentarii