Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TARTUFFE, pe scena Festivalului Internaţional de Teatru “Miturile Cetăţii”

actorii Teatrului “Maria Filotti” din Brăila au urcat pe scena festivalului de la Constanţa marţi, 25 iunie 2019, de la ora 19.00.

 

Teatrul “Maria Filotti” participă la Festivalul Internaţional de Teatru MITURILE CETĂŢII cu spectacolul TARTUFFE de Moliere, regia Alexandru Mâzgăreanu.

Teatrul de Stat Constanţa organizează în perioada 20 – 30 iunie 2019 cea de a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru MITURILE CETĂŢII, o amplă acţiune culturală, la care participă peste 30 de teatre din ţară şi din străinătate. Spectacolele din cadrul festivalului au loc la Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”, Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare”, dar şi în Piaţa Ovidiu.

Actorii Teatrului “Maria Filotti” din Brăila au urcat pe scena festivalului marţi, 25 iunie 2019, de la ora 19.00 cu spectacolul TARTUFFE de Moliere, regia Alexandru Mâzgăreanu.

Festivalul Internaţional de Teatru MITURILE CETĂŢII este o continuare a “Serilor de teatru antic” iniţiate în anii ’70 de bine-cunoscutul regizor Silviu Purcărete. Ediţia de anul acesta are în program producţii teatrale ale marilor regizori din România, spectacole pe texte clasice şi contemporane, o parte din ele atacând, sub o formă sau alta, temele mitologice şi evoluţia lor de-a lungul timpului.
Categorie articol: 

Comentarii