Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Taranii isi pot face buletine la domiciliu

Pe 1 iunie, cetatenii din Marasu vor avea posibilitatea sa isi depuna actele pentru eliberarea sau schimbarea cartilor de identitate chiar la ei in comuna, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze in municipiu.
Asta pentru ca lucratori din cadrul Serviciului Local de Evidenta a Persoanei Braila se vor deplasa cu statia mobila, in comuna, la solicitarea Primariei Marasu. De asemenea, in ultima perioada si Serviciile locale din Ianca si Insuratei au mers in localitatile arondate pentru a veni in sprijinul cetatenilor care vor sa isi faca acte de identitate. Singura conditie este aceea ca locuitorii din judet sa se prezinte cu toate documentele solicitate, deoarece lucratorii nu au voie sa ia acte incomplete.
Seful Serviciului Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanei, comisar Livia Damian, ne-a declarat ca aceste deplasari se fac in functie de solicitarile primite de la autoritatea locala, care suporta cheltuielile privind transportul.
"Serviciul local Ianca a fost pina acum in patru comune, Sutesti, Gradistea, Racovita, Movila Miresii, unde a preluat in jur de 350 de cereri, iar joi, pe 30 mai, la solicitarea Primariei, a mers cu statia de preluat imagini in comuna Traian. Anul trecut Serviciul local Insuratei a fost chemat la toate cele 7 comune arondate, pentru a prelua acte in vederea eliberarii cartilor de identitate", a spus Livia Damian.
Ea a precizat ca toate Serviciile locale sint interesate sa rezolve cit mai multe cereri, dar in acest sens trebuie sa se implice si Primariile din judet.
Categorie articol: 

Comentarii