Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tarău, traficantul de ecstasy şi cannabis nu scapă de arest

la sfârşitul săptămânii trecute, judecătorii Tribunalului Brăila au dispus prelungirea măsurii arestului preventiv faţă de inculpatul Tarău Nicuşor, de 31 de ani • acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, dosarul fiind în curs de judecată pe rolul instanţei • la data de 24 octombrie, poliţiştii şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila l-au prins în flagrant pe Tarău care încerca să vândă comprimate ecstasy şi cannabis

 

Brăileanul Tarău Nicuşor, de 31 de ani, prins în flagrant în timp ce vindea droguri de risc, a mai primit o lună de arest. El nu a reuşit să scape nici de judecată, dosarul fiind pe rolul Tribunalului Brăila.

La sfârşitul săptămânii trecute, instanţa a menţinut măsura arestării preventive a inculpatului Tarău Nicuşor, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată. Traficantul a invocat şi unele excepţii, asta după ce procurorii DIICOT l-au trimis în judecată, însă instanţa nu i-a dat câştig de cauză. Deja s-a stabilit primul termen de judecată în acest dosar. “Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul din data de 16.11.2018 al Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Brăila, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, privind pe inculpatul Tarău Nicuşor, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpat. Dispune avansarea din fondul Ministerului Justiţiei a sumei de 260 lei reprezentând onorariul avocatului din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, este soluţia instanţei. În cauză nu s-a formulat contestaţie, astfel că s-a putut da startul judecăţii.
În toamna anului trecut, planurile traficantului de droguri au fost date peste cap de poliţişti şi procurori. Reamintim că, la data de 24 octombrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Brăila, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, au desfăşurat o acţiune pentru prinderea brăileanului de 31 de ani care făcea afaceri cu droguri. În urma flagrant-ului, poliţiştii au descoperit asupra lui cinci comprimate tip ecstasy “Strawberry” şi cinci doze de cannabis, în timp ce încerca să le comercializeze unor consumatori. Ulterior, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate de la locuinţa bărbatului încă cinci comprimate tip ecstasy şi 21 de doze de cannabis. Mai multe persoane au fost conduse atunci la sediul Poliţiei şi la sediul DIICOT pentru audieri.

Procurorul DIICOT Brăila a emis împotriva celui prins în flagrant, care s-a dovedit a fi Tarău Nicuşor, după cum se arată pe site-ul instanţei, ordonanţă de reţinere, iar ulterior el a fost prezentat Tribunalului Brăila care a dispus faţă de el măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de trafic de droguri. Inculpatul Tarău a mai fost cercetat şi condamnat anterior pentru infracţiuni de furt. Acum îl aşteaptă însă o condamnare pentru trafic de droguri.
Categorie articol: 

Comentarii