Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tapiţeria deteriorată din 24 de autobuze Braicar, înlocuită

• este vorba de autobuze Karsan Atak aflate pe toate traseele din municipiul Brăila  • acestea se alătură celor trei tramvaie a căror tapiţerie de la scaune a fost, deja, schimbată • în total, SC Braicar SA are pe traseu, zilnic, 62 de autobuze care deservesc cele 13 trasee din oraş • tapiţeria de la tramvaie şi autobuze a fost înlocuită pe cheltuiala societăţii de transport

 

Tapiţeria de la scaunele a 24 de autobuze de tip Karsan Atak, aflate pe toate traseele SC Braicar SA din municipiul Brăila, a fost fie înlocuită, fie recondiţionată din resurse proprii, precizează conducerea societăţii de transport. Astfel, cele 24 de autobuze arată acum “ca la carte”, fără mirosul insuportabil cu care eram familiarizaţi (“graţie” brăilenilor certaţi cu igiena corporală).

Autobuzele a căror tapiţerie a fost înlocuită cu una nouă sau recondiţionată cu grijă se alătură, astfel, celor trei tramvaie igienizate şi recondiţionate, zilele acestea, de angajaţii SC Braicar SA, în urma sesizărilor venite din partea călătorilor nemulţumiţi de mirosul pestilenţial care persista în unele mijloace de transport în comun. Astfel de sesizări au venit şi pe adresa redacţiei Obiectiv-Vocea Brăilei.

Mai mult, potrivit conducerii SC Braicar SA, începând cu luna iulie a.c., la fiecare trei săptămâni, fiecare tramvai este scos de pe traseu şi dus la Depoul Vidin, spălat integral şi igienizat. Totodată, zilnic, fiecare tramvai şi autobuz aparţinând societăţii de transport public de călători este dezinfectat la capăt de linie, pentru prevenirea răspândirii Covid-19 în rândul călătorilor şi pentru protejarea angajaţilor SC Braicar SA. Mai trebuie precizat faptul că, de ceva vreme, toate mijloacele de transport în comun ale SC Braicar SA Brăila sunt dotate cu dezinfectanţi pentru mâini, iar afişe amplasate la vedere le aminteşte călătorilor că nu pot călători cu autobuzul sau cu tramvaiul decât dacă poartă (corect) mască de protecţie.

În perioada 2016-2020, Primăria Municipiului Brăila a achiziţionat 52 de autobuze noi pe care le-a distribuit pe toate cele 13 trasee din municipiul Brăila. Zilnic, SC Braicar SA are pe traseu câte 62 de autobuze, care circulă ordonat, în baza contractului încheiat între Braicar şi Primărie în luna iulie a.c.
Categorie articol: 

Comentarii