Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tancrad se ocupă de modernizarea străzilor din Măxineni şi Corbu Nou

• selecţia de oferte a fost închisă la un an de la lansarea procedurii de achiziţie publică în SEAP • au participat cu oferte 6 companii • în final, preţul de atribuire a fost cu circa 1,57 milioane lei mai mic decât cel de pornire

 

La un an de la lansarea în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) a anunţului de participare pentru un contract consistent, de circa 8,2 milioane lei, fără TVA, pentru modernizarea străzilor în localităţile Măxineni şi Corbu Nou, autoritatea contractantă a anunţat câştigătorul. Potrivit anunţului de atribuire, este vorba despre SC “Tancrad” SRL Galaţi care s-a angajat să facă întreaga lucrare cu mai puţini bani decât valoarea de pornire a procedurii. Mai precis, firma a bătut palma cu Primăria Măxineni pentru 6,657 milioane lei (6.657.392,87 lei mai exact) rezultând astfel o economie de circa 338.000 euro.

Pentru proiectul de investiţii de la Măxineni au fost alese spre a fi modernizate un pachet de străzi, însumând o lungime totală de 21.660 m, acoperind toate zonele centrale ale celor două localităţi, facilitând accesul populaţiei la toate instituţiile locale, adică şcoală, biserică, primărie sau dispensar. Proiectul prevede şi eficientizarea dispozitivelor de preluare a apelor de suprafaţă, precum şi construcţia podeţelor de acces auto în dreptul proprietăţilor private, realizarea semnalizării rutiere, dar şi amenajarea intersecţiilor cu drumurile judeţene sau cu străzile laterale.

Procedura urmată pentru stabilirea adjudecatarului a fost “Cerere de ofertă / Procedură simplificată - într-o singură etapă”, criteriul de atribuire fiind “preţul cel mai scăzut”.
Categorie articol: 

Comentarii