Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tancrad, contract de aproape 13,9 milioane lei pentru reabilitarea străzilor din Tufești

* au fost 4 ofertanți care s-au înscris la procedura de achiziție lansată de primăria de comună * prețul final de atribuire este cu aproape 1,8 milioane lei mai mic decât cel estimat

 

Aproape 0,73 milioane lei, pentru fiecare kilometru. Atât va plăti Primăria din Tufești firmei gălățene "Tancrad" pentru servicii de proiectare și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului investițional "Reabilitarea rețelei de străzi din comuna Tufești, județul Brăila". Anunțul de atribuire a fost postat în SEAP (sistemul electronic de achiziții publice), zilele trecute, valoarea finală a contractului fiind de 13,865 milioane lei, fără TVA, pentru o rețea de aproape 18,9 km de străzi din comuna amintită. De precizat că prețul estimat al contractului a fost de 15,639 milioane lei, fără TVA, însă, după aplicarea criteriului "prețul cel mai scăzut", atribuirea s-a realizat cu o economie de circa 1,8 milioane lei.

În cadrul contractului cei de la "Tancrad" vor realiza proiectul tehnic de execuție și vor executa efectiv lucrările de reabilitare a unei rețele de drumuri având lungimea totală de 18,897 km. Lucrările de reabilitare a străzilor ce fac obiectul investiției constau, în primul rând, în amenajarea părții carosabile cu mai multe straturi (4 cm strat de uzură din beton asfaltic plus 5 cm strat de legatură din beton asfaltic, 12 cm strat de bază din piatră spartă, 15 cm strat de fundație din balast). De asemenea, pe lista de lucrări mai apare și asigurarea scurgerii apelor pluviale prin proiectarea unor sisteme de preluare a acestora și evacuarea în afara părții carosabile, plus amenajarea trotuarelor pe o lungime de 18,897 km, dar și realizarea semnalizării rutiere orizontale și verticale. Potrivit anunțului de atribuire, la procedură au fost acceptați 4 ofertanți.
Categorie articol: 

Comentarii