Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tanase si Vioreanu au fost artizanii succesului obtinut de gazde in amicalul cu galatenii

Pentru a putea face fata rigorilor Diviziei C in care a promovat, FC Viitorul cauta sa dispute cit mai multe partide de verificare cu adversari experimentati. Formatia din Insuratei a intilnit pe teren propriu, la mijlocul saptaminii trecute, pe Junkers Galati, satelitul Otelului.
Elevii lui Marian Stavarache au dominat in prima repriza, dar nu au marcat decit o singura data, prin Viorel Tanase, care a transformat impecabil o lovitura libera de la 18 metri.
La inceputul reprizei a doua Oprea a majorat avantajul gazdelor la 2-0, iar in minutul 70 Baicu, scapat spre gol, a fost faultat in careu iar Vioreanu a transformat penalty-ul acordat de arbitrul de centru, stabilind scorul final, min. 70: 3-0.
Pina pe data de 2 august, cind va disputa primul joc oficial, unul in Cupa Romaniei, formatia din Insuratei va cauta sa-si intareasca si omogenizeze lotul.
Printre noutatile de la FC Viitorul se numara jucatorii Boros, Stanciu si Clim de la Junkers Galati, Marian Samuila de la Dacia Unirea, Stefanita de la Faurei si Grecu de la Eldomir Viziru.
"Vrem sa alcatuim o echipa ca sa ne permita sa ne mentinem in Divizia C. Avem jucatori in probe si in cel mai scurt timp vom efectua si un cantonament centralizat, la Insuratei, unde consider eu ca avem conditii propice de pregatire. Sper ca in cel mai scurt timp sa putem aduce si doi juniori si in acest sens avem deja promisiuni de la Dacia Unirea si Dunarea Galati", a declarat Paul Alexandru, presedintele echipei din Insuratei.
In partida cu Junkers, FC Viitorul a evoluat in formula: Stoica - Samuila, Lazar, Nicolai, Bogdan - Paraschiv, Vioreanu, Bratosin, Stanciu - Tanase, Dobre. Au mai jucat: Baicu, Oprea, Cheles, Preda, Stefanita, Boros, Clim.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii