Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tamponare spectaculoasă pe Dorobanţi: Un Audi a izbit două maşini parcate

sâmbătă noaptea, în jurul orei 3.00, şoferul unui autoturism Audi înmatriculat în Galaţi nu a mai stăpânit volanul şi a făcut ravagii pe şosea • a lovit mai întâi un Renault, atât de tare încât, în urma impactului violent, una dintre roţile din faţă ale acestuia s-a desprins şi a ajuns în mijlocul drumului • şoferul teribilist a ricoşat apoi într-un BMW

 

Şoferul unui Audi a intrat în două maşini parcate, un “Renault Megane” şi un BMW, la intersecţia Dorobanţi cu Tineretului. Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00. Vinovat este un conducător auto care circula cu un autoturism Audi, înmatriculat în Galaţi, dinspre Şcolilor spre zona Barieră, acesta intrând cu forţă într-un auto Renault parcat. Izbitura a fost atât de puternică, încât autoturismului i-a zburat una dintre roţile din faţă, care a ajuns în mijlocul şoselei. După ce a lovit prima maşină, autoturismul Audi a ricoşat apoi într-un BMW parcat.

Totuşi, în urma evenimentului nu au rezultat victime, astfel că incidentul a fost înregistrat ca tamponare. Două echipaje de poliţie s-au deplasat însă la faţa locului pentru cercetări. Şoferii implicaţi în tamponarea spectaculoasă au fost fost sfătuiţi să se prezinte la sediul Poliţiei Rutiere pentru declaraţii şi rezolvarea problemelor pe calea amiabilă, în baza asigurării RCA. 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii