Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tamponare spectaculoasă, cu patru maşini implicate, între localităţile Berteştii de Sus şi Mihai Bravu

evenimentul rutier s-a produs vineri dimineaţă, din cauza unui şofer gălăţean care se deplasa pe DJ 212 şi s-a angajat în depăşirea unei maşini oprite dar a intrat în alta • nu s-au înregistrat victime, iar şoferul vinovat s-a ales cu o amendă

 

Patru autoturisme au fost implicate într-o tamponare, între localităţile Berteştii de Sus şi Mihai Bravu, din cauza unui şofer neatent. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

După cum au stabilit poliţiştii, în ziua de vineri, la ora 10.15, un bărbat de 42 de ani, din Galaţi, se deplasa cu autoturismul pe DJ 212, între cele două localităţi brăilene. Şoferul a intrat în depăşirea unui autoturism care era oprit şi nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina aflată în faţa sa, pe care a lovit-o în partea din spate. Aşa cum era de aşteptat, autoturismul izbit în plin a ricoşat, la rândul său, într-o altă maşină din faţă, fiind lovită apoi şi maşina care era staţionată şi pe care şoferul vinovat încerca să o depăşească.

Conducătorul auto gălăţean a fost sancţionat contravenţional cu amendă, pentru nepăstrarea distanţei corespunzătoare faţă de autovehiculul aflat înaintea sa.

 
Categorie articol: 

Comentarii