Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tamponare pe Buzăului. Două mașini s-au făcut praf

* azi-dimineață, șoferul unui autoturism Renault, care circula dinspre zona Barieră către Spitalul Județean, a ajuns pe contrasens și s-a izbit violent de un VW Golf * din fericire, nu au rezultat victime

 

 

 

Un accident rutier s-a produs, azi-dimineață, pe Șoseaua Buzăului. Două mașini au intrat în coliziune și s-au făcut praf. Nu au rezultat victime în urma evenimentului, ci doar pagube materiale.

Potrivit polițiștilor, un șofer de 32 de ani, din Brăila, conducea un autoturism Renault pe Șoseaua Buzăului, dinspre Barieră spre Spitalul Județean. În fața acestuia erau alte două autoturisme și, la un moment dat, primul șofer a oprit pentru a vira stânga. Numai că al doilea șofer, adică cel cu auto Renault, nu a mai reușit să oprească la timp și a trecut pe cealaltă bandă pentru a evita coliziunea cu mașina din fața sa. Numai că, din sens opus venea un autoturism VW Golf, la volanul căruia era o femeie de 32 de ani. Impactul a fost unul puternic, ambele mașini fiind serios avariate. Cei doi conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Șoferul vinovat a fost sancționat contravențional pentru pătrundere pe contrasens și i-a fost reținut permisul de conducere.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii