Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tamponare in lant, pe Soseaua Dig

Ieri, dupa amiaza, soferul unui "Logan" care s-a angajat intr-o depasire periculoasa pe Soseaua Dig Braila-Galati a izbit in plin un autoturism de pe contrasens si l-a proiectat in alte trei vehicule stationate in parcarea din fata popasului "Mario".
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat: "Braileanul Daniel M., 27 ani, conducea spre Galati autoturismul Dacia Logan nr. B-43-LZD si s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, tamponind autoutilitara Dacia nr. B-41-NRX, care circula regulamentar, din sens opus. In urma impactului, Dacia papuc a fost proiectata in parcare, avariind trei autoturisme stationate: Skoda nr. B-11685, microbuzul nr. B-83-TDS si BMW-ul nr. BR-03-GPP".
Din fericire, carambolul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu fiare indoite, toate cele 5 masini fiind avariate puternic. Soferii au fost testati cu aparatul etilotest, iar autorul tamponarii in lant a fost amendat contraventional si i s-a suspendat permisul pe o perioada de 3 luni, pentru ca a efectuat depasirea ilegala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii