Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Tamponare în lanț în zona Braila Mall, cu 8 mașini împlicate

* aglomerația din perioada sărbătorilor a dus la producerea a două tamponări, la distanță de numai 10 minute, pe DE 584, în zona Carrefour * prima tamponare a fost în jurul orei 12.30, 3 mașini fiind implicate, apoi după 10 minute a urmat altă tamponare, cu 5 mașini implicate * traficul s-a desfășurat cu dificultate, mai ales că mașinile s-au urcat una peste alta

 

 

Perioada sărbătorilor a dus la producerea a două tamponări, la distanță de numai 10 minute, pe DE 584, în zona Brăila Mall. Prima tamponare a fost în jurul orei 12.30, 3 mașini fiind implicate. După numai 10 minute a urmat altă tamponare, cu 5 mașini implicate. Din fericire nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Traficul s-a desfășurat cu dificultate, mai ales că mașinile s-au urcat una peste alta. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au dirijat circulația.

Potrivit primelor date prezentate de polițiști, în cazul tamponării cu cele 5 mașini implicate, un șofer brăilean se deplasa dinspre Brăila spre Vărsătura, iar la sensul giratoriu din zona Brăila Mall, șoferul a lovit mașina din fața sa, pe fondul nepăstrării distanței. S-a produs apoi coliziunea în lanț.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii