Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tamponare în lanţ provocată de un şofer băut

un brăilean băut mangă, în vârstă de 55 de ani, a tamponat 3 autovehicule, întrucât nu a mai putut stăpâni volanul • testat de poliţişti, avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,8 mg/l

 

Un şofer băut, care circula pe Şoseaua Focşani, a tamponat 3 autovehicule.

În seara de 18 septembrie, la ora 20.20, un bărbat de 55 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul “Dacia Logan” a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind un vehicul care era parcat. Acesta a fost proiectat într-un alt autoturism, care la rândul său a lovit un al treilea auto. Toate autoturismele lovite erau parcate.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,80 mg/l, fiind condus la spital pentru acordarea de îngrijri medicale şi recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii