Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Taher nu mai da bani Rapidului pina nu se intelege cu Copos

Actionarul majoritar al FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca nu mai finanteaza gruparea giulesteana pina cind nu lamureste anumite lucruri cu celalalt actionar, George Copos.
"Nu este vorba sa ma razgindesc in privinta Rapidului, nu este nici o cearta sau problema cu domnul Copos. Dar eu nu mai dau bani la Rapid atit timp cit nu lamuresc anumite lucruri cu domnul Copos", a spus Taher.
Intrebat daca problema care trebuie lamurita cu George Copos este legata de intrarea oficiala in posesie a pachetului de 80 la suta din actiunile clubului, Taher a raspuns: "stie domnul Copos foarte bine ce trebuie sa lamurim. Eu nu mai am cum sa bag bani, e o chestiune de legislatie si alte lucruri. Eu acum sunt la Washington cu niste oameni de afaceri si discutam despre criza financiara. Asta este tot ce pot sa spun la momentul asta", a mentionat Fathi Taher.
Potrivit unor surse oficiale din cadrul clubului giulestean, omul de afaceri iordanian Fathi Taher este dispus sa renunte la pachetul de 80 la suta din actiunile SC FC Rapid SA, discutind in acest sens cu George Copos pentru rezilierea contractului semnat la sfirsitul lunii martie. "Este posibil ca Fathi Taher sa renunte la Rapid. Situatia nu este clara, se negociaza. El discuta aceste lucruri direct cu George Copos. Aseara (n.r. - luni seara) au fost anumite discutii in cadrul Consiliului de Administratie legate de investitiile facute in ultima perioada si de demisia membrilor CA, dar deocamdata nu este nimic sigur", au explicat, marti, pentru MEDIAFAX, sursele citate.
Actionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca decizia de a se retrage de la Rapid este definitiva si irevocabila, iar omul de afaceri Fathi Taher poate vinde oricui pachetul de 80 la suta din actiunile pe care le detine la gruparea giulesteana. "Eu am spus ca am luat o decizie definitiva si irevocabila de a iesi din fotbal. Eu mi-am facut datoria la Rapid. Domnul Taher poate sa vinda actiunile, poate sa faca orice. Eu il ajut sa faca ce doreste. Eu pot sa vind actiunile pe care le mai am, dar domnul Taher are prima optiune. Daca nu le vrea dinsul, atunci as putea sa le vind oricui.", a spus Copos. Intrebat daca Fathi Taher intentioneaza sa renunte la actiuni, George Copos a raspuns: "Nu pot sa raspund la aceasta intrebare. Pot sa spun doar ca este un contract ferm pe care eu l-am respectat intocmai, la punct si virgula".
George Copos a anuntat la 24 martie vinzarea a 80 la suta din actiunile gruparii FC Rapid catre Fathi Taher. Cei doi oameni de afaceri au semnat un contract, in baza caruia Taher urmeaza sa devina oficial proprietarul celor 80 la suta din actiuni dupa indeplinirea mai multor clauze si conditii privind investitiile in cadrul clubului. In urma cu aproximativ doua saptamini, George Copos declarase ca respectivul contract se deruleaza in continuare conform programarii initiale.
si virgula".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii