Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Târg de Mărţişor pe Regală

* evenimentul are loc în perioada 22 februarie - 8 martie * 32 de comercianţi vă aşteaptă cu mărţişoare, produse hand-made specifice sărbătorilor de primăvară, produse din ceramică sau dulciuri

 

 

În perioada 22 februarie-8 martie, pe Strada Mihai Eminescu (fosta Regală) se desfăşoară deja tradiţionalul Târg de Mărţişor, eveniment la care şi-au anunţat participarea 32 de comercianţi din Brăila şi din alte judeţe.

La fel ca în fiecare an, brăilenii care vor vizita târgul vor avea ocazia să cumpere mărţişoare, flori şi alte produse hand-made care anunţă venirea primăverii, dar şi produse din ceramică artizanală sau produse din lavandă. De la târg nu lipsesc nici produsele apicole, siropurile din plante, dulciuri de casă sau produsele de patiserie.

Deja toate căsuţele din lemn au fost montate de Regală, sâmbătă fiind prima zi în care vizitatorii pot căuta cadouri pentru Dragobete. Pe perioada desfăşurării acestuia Cercetaşii brăileni vor organiza activităţi pentru copiii, iar acestea nu sunt singurele suprize care vor avea loc.

Târgul de Mărţişor este organizat de Primăria Municipiului Brăila şi Consiliul Judeţean Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii