Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TÂRG DE JOBURI STRĂINĂTATE DB WORK: Sediul Den Breejen, 10-15 Ianuarie

Cauţi loc de muncă în străinătate? Vino la târgul de joburi DB WORK organizat la Galaţi pe 10-15 Ianuarie

Eşti din judeţele Galaţi sau Brăila şi cauţi job în Olanda, Belgia sau Germania? Vrei să lucrezi în străinătate la un angajator sigur, care să-ţi asigure contract de muncă legal?

 

Vino la târgul de joburi DB Work pe 10 – 15 Ianuarie 2020, la sediul Den Breejen din Galaţi, str. Pescari, nr. 13!

 

Târgul de locuri de muncă DB WORK este un eveniment de recrutare, destinat persoanelor care sunt în căutare de locuri de muncă în străinătate. Peste 300 de posturi vor fi disponibile în Olanda, Belgia şi Germania, în domenii de activitate multiple şi va oferi posibilitatea celor interesaţi de a aplica la noi oportunităţi de muncă în străinătate, de a pune întrebări şi de a afla cât mai multe detalii despre posturile disponibile, dar şi beneficiile asigurate.

 

NU UITA! Te aşteptăm de pe 10 Ianuarie până pe 15 Ianuarie (orele: 10.00 – 16.00), la sediul Den Breejen din Galaţi, str. Pescari, nr. 13! vis – a – vis de poarta nr. 1 a şantierului naval din Galaţi.

 

Angajare cu plecare imediată în Olanda în domeniile:

  • Naval: Sudori, Lăcătuşi, Vopsitori, Fitteri, Tubulatori, Polizatori, Mecanici, Electricieni, Personal curăţenie navală, Operatori CNC, necalificaţi etc.
  • Industrial: Fierari, Dulgheri, Instalatori, Electricieni, Demolatori
  • Logistic: Operatori depozit, Stivuitorişti
  • ţii: Zidari, Zugravi, Izolatori, Lucrători acoperişuri, Instalatori

Cum te înscrii la târgul de joburi DB Work?

Completează formular de aici: https://bit.ly/2tu1gUr şi aplică pentru un loc de muncă în Olanda, Belgia şi Germania. După ce completezi formularul, vei fi contactat de către recrutorii DB WORK cu care vei susţine un pre-interviu telefonic şi vei face programarea pentru interviul din cadrul TĂRGULUI DE JOBURI din 10-15 Ianuarie. La târg, în funcţie de experienţa profesională vei primi lista ofertelor de angajare potrivite pentru tine şi vei fi informat despre cât de repede poţi începe noul job în ţară sau străinătate.

 

Află ce beneficii poţi obţine dacă te vei angaja în Olanda prin DB WORK

Indiferent pentru ce post vei opta, DB Work asigură tuturor angajaţilor următoarele:

  • ţă în găsirea jobului potrivit;
  • Contract de muncă pe termen lung, ce respectă legislaţia olandeză;
  • Transportul internaţional, din România în Olanda. Acesta se poate realiza atât cu autocarul companiei, cât şi cu avionul;
  • Cazare şi utilităţi. DB WORK se va ocupa de toate aspectele legate de găsirea cazării, asigurarea utilităţilor etc. Casele sunt complet echipate, iar firma asigură inclusiv lenjeria de pat; Veţi locui la comun cu alţi colegi de muncă, însă nu mai mult de 2 persoane în cameră.
  • şină de serviciu pentru transportul de la şi la locul de muncă.

De ce să alegi DB WORK?

La DB Work întelegem industriile în care lucrăm mai bine decât orice altă companie de recrutare forţă de muncă. Grupul de companii din care facem parte, Den Breejen Group, are peste 65 de ani de experienţă în contractarea şi plasarea de personal în întreaga lume.

Angajaţii noştri beneficiază de o gamă largă de servicii aferente serviciilor de recrutare şi plasare. În România, DB Work se ocupă de pregătirea dosarului necesar plecării, iar în Olanda punem la dispoziţia angajaţilor noştri toate facilităţile necesare: de la transport şi cazare, la îndrumare şi suport, inclusiv ajutor pentru adaptarea la noua ţară.

 

Vrei să afli detalii despre procesul de recrutare de la DB Work?

Doar pentru a-ţi dovedi că totul se întâmplă cu o transparenţă totală, vloggerul nostru de serviciu, Camelia Piciu a mers personal în Olanda pentru a realiza un material video despre întreg procesul de recrutare de la DB WORK. Vezi şi tu interviul accesând link-ul următor: 

https://www.youtube.com/watch?vâhZGBv3dyscc

 

Curios ce spun angajaţii DB Work despre munca în Olanda?

Nu doar ce spun, dar şi ce cred ei despre o zi obişnuită de muncă din Olanda poţi vedea dacă accesezi videoclipul de mai jos. Vlogger-ul nostru, Camelia Piciu a stat foarte aproape de angajaţii DB WORK într-o zi obişnuită de muncă pentru ca tu să poţi avea o idee clară despre ceea ce se întâmplă la viitorul tău loc de muncă: 

https://www.youtube.com/watch?vâ67mm_ocYPkg
Categorie articol: 

Comentarii