Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Târg caritabil dedicat bolnavilor de cancer

weekendul acesta, pe 4 şi 5 august, în Grădina Mare sunt aşteptaţi toţi cei care vor să facă o faptă bună porţile târgului sunt deschise între orele 10.00-18.00, iar organizatorii v-au pregătit o serie de surprize

 

Weekendul acesta poţi fi parte din “Magia Binelui”! Pe 4 şi 5 august, în Grădina Mare, Asociaţia brăileană “Magia Binelui” organizează un târg caritabil pentru ajutorarea persoanelor bolnave de cancer. În acest context, reprezentanţii asociaţiei fac un apel atât către persoanele fizice, cât şi juridice care au diferite obiecte de vânzare să se înscrie la târgul caritabil.

Dacă ai în casă accesorii, decoraţiuni, jucării care sunt în stare bună, dar nu le mai foloseşti din diverse motive, atunci vino cu ele la târgul caritabil şi cu banii obţinuţi pe ele îţi vei cumpăra altceva folositor. Sau le poţi dona, iar voluntarii noştri le vor oferi la târg contra unei donaţii. Eşti producător hand made sau distribuitor de diverse produse? Te aşteptăm la târg şi îţi dorim succes la vânzare!, este mesajul ONG-ului “Magia Binelui”. Cei interesaţi să-şi vândă produsele în cadrul târgului trebuie să plătească o taxă de participare de 30 lei, bani ce sunt de fapt o donaţie şi vor ajunge în contul asociaţiei organizatoare.

Vizitatorii vor avea şi ei parte de o surprize. Este vorba despre o tombolă, iar pentru copii au fost pregătite diferite activităţi, una dintre ele fiind face-painting (pictură pe faţă trad.)! Aşadar, pe 4-5 august, în Grădina Mare, între orele 10.00-18.00, fiecare dintre noi putem fi magicieni pentru persoanele bolnave de cancer.
Categorie articol: 

Comentarii