Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânărul care şi-a tâlhărit musafirul are gânduri de libertate

el a contestat măsura arestului preventiv • Tribunalul Brăila a respins cererea inculpatului Costel D. şi a menţinut arestul

 

Tânărul de 19 ani care a atacat şi jefuit un bărbat de 42 de ani, venit în vizită la locuinţa sa cu un prieten comun, nu a reuşit să scape de arest. La data de 5 octombrie, Judecătoria Brăila l-a trimis în spatele gratiilor, pentru o lună de zile, pe inculpatul Costel D. Acesta a formulat contestaţie şi a sperat că instanţa superioară îl lasă să plece acasă. Nu a fost însă aşa. “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul – inculpat Dănilă Costel împotriva încheierii din camera de consiliu de la data de 05.10.2018 pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Brăila. Menţine ca fiind legală şi temeinică încheierea contestată. Definitivă”, este soluţia pronunţată de Tribunalul Brăila.

După cum v-am informat, în noaptea de 4 spre 5 octombrie (joi spre vineri), la ora 00.30, un bărbat de 42 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat faptul că, în aceeaşi seară, la ora 22.30, a fost agresat de o persoană necunoscută, într-o locuinţă din cartier Hipodrom. Reclamantul a spus că a fost deposedat de suma de 60 lei, telefonul mobil şi două pachete cu ţigări. Victima a mers în vizită, cu un amic, la locuinţa agresorului de 19 ani, iar acesta a sărit pe el. Tânărul l-a lovit de mai multe ori în zona feţei, apoi, sub ameninţarea unui cuţit, l-a scos afară din locuinţă, în stradă. Victima nu îl cunoştea pe agresor, acesta fiind cunoscut de-al amicului său.

După ce s-a făcut sesizarea, poliţiştii l-au identificat pe tâlharul de 19 ani. Acesta a ajuns la arest, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.
Categorie articol: 

Comentarii