Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr trimis în judecată pentru portul unui spray lacrimogen

• Geani Ştefănuţ Andrei le-a spus poliţiştilor care l-au depistat că folosea sprayul în scop de autoapărare

 

Final de anchetă într-un dosar penal înregistrat în urmă cu aproape doi ani. Procurorii brăileni l-au pus sub acuzaţie şi l-au trimis în judecată pe Geani Ştefănuţ Andrei, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” (art. 372, alin. 1 lit. c Cod penal).

Potrivit dosarului penal, în seara zilei de 22 decembrie 2017, în jurul orei 19.15, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, l-a depistat pe Geani Ştefănuţ Andrei, care avea asupra sa un spray iritant-lacrimogen cu inscripţia KO. Tânărul se afla în incinta unei societăţi comerciale a cărei activitate principală este aceea de jocuri de noroc şi pariuri.

“Întrebat cu privire la scopul deţinerii acestui obiect, Andrei Geani Ştefănuţ a menţionat că îl purta asupra sa pentru autoapărare”, precizează reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Ulterior, fiind audiat în calitate de suspect şi de inculpat, brăileanul a refuzat să dea declaraţii în legătură cu acuzaţia adusă, rezervându-şi dreptul la tăcere.

Dosarul penal se află acum în atenţia magistraţilor judecători.
Categorie articol: 

Comentarii