Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr din Râmnicelu, spărgător de locuinţe în Suedia

individul pe numele căruia era emis mandat european de arestare a fost prins de poliţiştii brăileni în comuna Salcia Tudor

 

Spărgătorii de locuinţe brăileni dau lovituri şi peste hotare. Un tânăr din Râmnicelu se specializase în comiterea de infracţiuni în Suedia. El a fost prins de poliţiştii brăileni şi dus la arest.

Astfel, la data de 25 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, în comuna Salcia Tudor, pe tânărul de 26 de ani, din satul Mihail Kogălniceanu, comuna Râmnicelu, ce era urmărit la nivel internaţional.

Pe numele acestuia autorităţile judiciare din Suedia au emis, la data de 05.01.2017, un mandat european de arestare pentru spargerea mai multor locuinţe. Cel în cauză a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, urmând a fi extrădat.

 
Categorie articol: 

Comentarii