Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr de 19 ani, dispărut de acasă

Un tânăr ospătar, de 19 ani, care locuia în cartierul Chercea, a plecat spre muncă şi nu a mai revenit acasă. După aproape o săptămână, mama a cerut ajutorul poliţiştilor.
Luni dimineaţă, la ora 09.30, Lucica S. (43 de ani), din Brăila, a sesizat dispariţia de la domiciliu, în ziua de 12 noiembrie, a fiului său, Stroe Andrei Cosmin, în vârstă de 19 ani. Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, afirmând că merge la serviciu şi nu a mai revenit. "Tânărul nu suferă de boli psihice, nu a mai fost plecat de acasă fără ştirea familiei, nu are asupra sa documente de identitate şi nici telefonul mobil, pe care l-a lăsat la domiciliu în momentul plecării", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Ca semnalmente, tânărul are înălţimea 170 cm, părul negru, tuns normal, ochii căprui, fără semne particulare. Purta bluză de trening de culoare neagră, cu glugă şi mâneci roşii, tricou negru, pantaloni blue jeans, încălţat cu pantofi sport, verde cu negru.
Poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au solicitat măsura urmăririi la nivel naţional.

 
Categorie articol: 

Comentarii