Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr cu schizofrenie paranoidă, dat dispărut de bunică

• băiatul a plecat de acasă pe 24 aprilie şi nu s-a mai întors • acum este dat în urmărire naţională şi internaţională

 

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, care suferă de schizofrenie paranoidă, a plecat de acasă pe 24 aprilie şi nu s-a mai întors. Bunica sa, o femeie de 76 de ani, a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a-şi găsi nepotul. Dispariţia a fost anunţată pe 25 aprilie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Vasiliu Daniel Valerică, tânărul dispărut, are o înălţime de 165 de cm, aproximativ 80 de kg, părul castaniu, tuns scurt şi ochi căprui şi prezintă o cicatrice postoperatorie de apendicită. Acesta mai poate fi recunoscut şi după tatuajul pe care-l are pe unul dintre antebraţe.

Când a plecat de acasă, purta o geacă neagră din fâş, pantalon de trening de culoare închisă şi era încălţat cu pantofi sport de culoare bleumarin.

Vasiliu Daniel Valerică a fost dat în urmărare la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii