Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr băut prins la volan fără permis

un brăilean de 30 de ani se deplasa cu autoturismul “Opel” pe strada Debarcaderului, însă poliţiştii i-au spus “Stop” • acesta nu avea permis şi, în plus, consumase şi ceva alcool

 

Sâmbătă noaptea, un şofer brăilean certat cu legislaţia rutieră a avut de dat explicaţii poliţiştilor. La ora 22.50, lucrători din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un tânăr de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Debarcaderului, din municipiu. În urma verificării acestuia în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. 
Categorie articol: 

Comentarii