Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânără dispărută după o plimbare pe Faleza Dunării

Dispărută de acasă de aproape o săptămână. O tânără de 19 ani a plecat de la domiciliu, miercurea trecută, spunând că merge să se plimbe pe Faleza Dunării. Ea nu s-a mai întors acasă, iar tatăl îngrijorat a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a-şi găsi fiica.
Vineri, la ora 9.30, Radu I. (44 de ani), din Brăila, a sesizat la poliţie faptul că fiica sa, Irimia Valentina Geanina, în vârstă de 19 ani, a dispărut de la domiciliu din ziua de 27 august 2014. "Din primele cercetări efectuate de poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat faptul că, în ziua dispariţiei, în jurul orei 19.00, fata a plecat în mod voluntar de acasă, afirmând că merge să se plimbe pe Faleza Dunării, loc pe care obişnuia să-l frecventeze", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Aceasta nu are asupra sa telefon mobil sau actele de identitate, nu a mai fost plecată de la domiciliu şi nu suferă de boli psihice sau cronice.
Dispăruta are înălţime 160 cm, corpolenţă normală, păr şaten, vopsit negru, lung peste umeri, ochii căprui, fără semne particulare. La data dispariţiei purta cămaşă albă din bumbac, cu mâneci lungi şi manşete negre, vestă neagră, pantaloni blue-jeans şi tenişi de culoare alb cu albastru. Cine poate da relaţii despre locul în care se afla tânăra dată dispărută de la domiciliu este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii