Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânără dispărută de la domiciliu

O tânără în vârstă de 18 ani a fost dată dispărută de mama sa, după ce a plecat de acasă la începutul săptămânii şi nu s-a mai întors. În urma cercetărilor s-a stabilit că fata are un prieten şi că este posibil să fie împreună cu acesta.
Astfel, la data de 17 mai, în jurul orei 11.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat mama tinerei. Acesta a sesizat dispariţia de la domiciliu, din ziua de 16 mai, a fiicei sale Marcela Gabriela Şoitu, în vârstă de 18 ani. Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că, în dimineaţa zilei de 16 mai, tânăra a plecat de la domiciliu către şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Totodată, s-a mai stabilit că fata are o relaţie de prietenie cu un tânăr pe nume "Adrian", fiind posibil să fie în compania acestuia.
Tânăra are o înălţime de 160 cm, constituţie astenică, păr şaten, lung peste umeri, ochi căprui, iar ca semn particular prezintă pe spate o pată de mărimea unei măsline. La data dispariţiei, fata purta
hanorac de culoare gri, până în talie, blue-jeans de culoare albastră, tricou bej şi era încălţată cu tenişi negri.
Cea în cauză a fost dată în urmărire la nivel naţional, judiciarişti din cadrul Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale continuând cercetările pentru găsirea ei. Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul de urgenţă 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii