Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânără bătută şi ameninţată, ca să-şi retragă plângerea penală

• victima, în vârstă de 19 ani, a fost atacată în propria curte • poliţişti au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei

 

Brăileancă bătută în propria gospodărie, pentru că îndrăznise să ceară ajutorul poliţiei.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Biroul de Presă al IPJ Brăila, în ziua de duminică, 23 aprilie, la ora 16:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a fost sesizat, prin apel la 112, de către o brăileancă în vârstă de 19 ani. Tânăra le-a spus poliţiştilor că, în urmă cu aproximativ 30 de minute, fusese lovită de un tânăr în vârstă de 24 de ani, în timp ce se afla în curtea locuinţei.

“În fapt, la data de 21 aprilie 2017, persoana reclamantă a formulat o plângere penală împotriva prietenei acestuia, căreia, în luna martie a.c., i-ar fi împrumutat suma de 3.700 de lei, sumă pe care aceasta ar fi refuzat să i-o mai înapoieze, ameninţând-o. În cursul zilei de duminică, 23 aprilie 2017, la ora 16:00, persoana reclamată ar fi venit la domiciliul tinerei de 19 ani, însoţită de prietenul său, care ar fi ameninţat-o şi agresionat-o, cerându-i să-şi retragă plângerea penală”, precizează Biroul de Presă al Poliţiei.

Poliţiştii brăileni au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.
Categorie articol: 

Comentarii