Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlharii din Şuţeşti au mai primit o lună de arest

Judecătoria Făurei a prelungit măsura preventivă, însă fraţii  Ali Marian Florin şi Ali Ionuţ au formulat contestaţie • la Tribunalul Brăila s-a menţinut însă arestul • luna trecută, inculpaţii au dat buzna în casa unei bătrâne de 89 de ani, au agresat-o şi i-au furat economiile din pensie

 

Fraţii tâlhari din Şuţeşti, Ali Marian Florin şi Ali Ionuţ, cei care au tâlhărit o bătrână, luna trecută, rămân în spatele gratiilor. Judecătoria Făurei a prelungit măsura arestului preventiv, însă inculpaţii au formulat contestaţie. Nici la Tribunalul Brăila nu s-a luat vreo decizie în favoarea atacatorilor. La şedinţa din 26 februarie, unul dintre inculpaţi, Ali Marian Florin, şi-a retras contesţia formulată împotriva măsurii de arest, iar în cazul celuilalt inculpat instanţa superioară a respins contestaţia ca nefondată.

Tâlharii au ajuns la arest în data de 23 ianuarie, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a celor doi inculpaţi din familia Ali, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. După cum au stabilit anchetatorii, în seara zilei de 21 ianuarie, inculpaţii Ali Marian şi Ali Ionuţ, împreună cu un alt tânăr, de 14 ani, au decis să comită o infracţiune pentru a face rost de bani. Cea “vizitată” de tâlhari a fost o bătrână de 89 de ani, din comuna Şuţeşti, despre care inculpaţii ştiau că locuieşte singură. Ei au decis să sustragă bani şi bunuri de valoare, care să poată fi valorificate uşor. În jurul orei 23.00, cei doi inculpaţi şi suspectul de 14 ani au pătruns în curtea şi apoi în locuinţa persoanei vătămate prin escaladarea gardului şi prin efracţie. Au intrat apoi în camera în care dormea victima iar suspectul B.P. i-a aplicat lovituri la nivelul toracelui, ce au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale, pentru a o determina să le dea toţi banii. Bătrâna a fost apoi imobilizată la pat. Inculpatul Ali Marian Florin i-a cerut persoanei vătămate să spună unde sunt banii, femeia fiind speriată de moarte, mai ales că tâlharii ţipau la ea şi îi adresau ameninţări. Fraţii Ali s-au apucat să caute sume de bani, cotrobăind prin toată camera. Au găsit o geantă de damă în care bătrâna îşi păstra economiile, respectiv circa 3.000 lei şi 100 euro, pe care au sustras-o. În scurt timp, atacatorii au fost săltaţi de poliţişti.
Categorie articol: 

Comentarii