Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlharii de la Chiscani, lăsaţi în semilibertate

• cei patru indivizi au imobilizat şi ameninţat un paznic pentru a putea fura din curtea unei societăţi • autorii sunt patru tineri din Chiscani, reţinuţi de poliţişti şi duşi la Parchet cu propunere de arestare, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată • tâlharii au dat lovitura într-o noapte, la sfârşitul lunii iulie, ei fiind depistaţi în urma unor percheziţii efectuate zilele trecute la Chiscani • ieri, faţă de tâlhari s-a dispus măsura controlului judiciar

 

Patru indivizi reţinuţi de poliţişti în urma unor percheziţii efectuate zilele trecute în comuna Chiscani au reuşit să scape de arestul preventiv. Vineri, tinerii acuzaţi de tâlhărie calificată au fost puşi sub control judiciar. Ei au comis infracţiunea la sfârşitul lunii iulie.

La data de 10 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au efectuat percheziţii la domiciliile a patru persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din comuna Chiscani. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care cei patru tineri sunt bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Mai exact, la data de 24 iulie, în jurul orei 00.30, aceştia au pătruns, prin escaladarea gardului, în incinta unei societăţi din municipiu. Prin ameninţarea şi imobilizarea agentului de pază, tinerii au sustras mai multe componente ale unor instalaţii electrice dezafectate. Au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere.

Cele patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar ieri au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, faţă de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. La acţiunile desfăşurate la Chiscani au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Brăila şi jandarmi. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii