Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlharii bătrânei din Suţeşti au ajuns în spatele gratiilor

doi dintre atacatori, adică unul de 17 ani şi celălalt de 20 de ani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, şi vor fi duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare • în seara de 21 ianuarie, cei doi tineri şi un altul, de numai 14 ani, au dat buzna în casa unei bătrâne, au bătut-o şi i-au furat o geantă cu 3.000 lei

 

Tinerii din Şuţeşti, care au dat buzna peste o bătrână şi, după ce au bătut-o bine, i-au furat banii, au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, doi fiind reţinuţi pe ordonanţă pentru 24 de ore. Este vorba despre atacatorii în vârstă de 17 ani şi 20 de ani, al treilea tâlhar, de 14 ani, fiind cercetat în libertate.

Astfel, în cursul zilei de 22 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca i-au identificat şi depistat pe cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, din comuna Şuţeşti. Aceştia sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Ei au comis fapta violentă, în seara de 21 ianuarie, în jurul orei 23.30, când au pătruns prin efracţie, prin escaladarea gardului împrejmuitor şi a uşii de acces, în locuinţa unei femei, în vârstă de 89 de ani, din Şuţeşti. După ce au lovit-o, vizitatorii nepoftiţi i-au sustras acesteia o geantă în care se afla suma de 3.000 lei. Cercetările la foc automat ale poliţiştiştilor au dus la identificarea autorilor, în scurt timp. Cei trei bănuiţi au fost depistaţi pe raza comunei de domiciliu, fiind conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Ianca pentru cercetări.

Cu ocazia efectuării percheziţiei corporale, asupra tânărului de 20 de ani a fost găsită suma de 2.630 lei şi o bacnotă de 100 de euro, bani ce ar fi fost sustraşi de la persoana prejudiciată. După incident, femeia a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, însă leziunile suferite nu au fost foarte grave, astfel că nu a fost nevoie de internare. Poliţiştii au găsit banii furaţi asupra autorilor tâlhăriei, întrucât nu au avut timp să îi cheltuie, 90% din sumă fiind recuperată.

Cei doi tâlhari reţinuţi  urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei cu propunere de arestare preventivă.
Categorie articol: 

Comentarii