Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlhar prins cu ajutorul câinelui de urmă şi arestat

* în noaptea de 20 februarie, un tânăr de 23 de ani ar fi pătruns în locuința unei femei de 84 de ani din comuna Gemenele * tâlharul și-ar fi însușit bani prin săvârșirea de acte de violență asupra femeii

 

 

 

Un tânăr i-a furat banii din casă unei octogenare. Tâlharul a fost prins cu ajutorul câinelui de urmă şi a fost arestat.

La data de 24 februarie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Biroului Investigații Criminale și Secției 1 Poliție Rurală Brăila, prin  desfășurarea activităților specifice polițienești, inclusiv prin folosirea căinelui de urmă, l-au depistat și reținut pe un tânăr de 23 de ani, din județul Brăila. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, în data de 20 februarie, în jurul orei 01.00, tânărul ar fi pătruns in locuința unei femei de 84 de ani, care se afla singură la domiciliul ei din comuna Gemenele, ocazie cu care și-ar fi însușit bani prin săvârșirea de acte de violență asupra bătrânei.

În cursul zilei de joi, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii