Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlhărită în zona Bac Ciuperca

o femeie s-a trezit atacată de un tânăr şi lăsată fără portofel, în timp ce mergea către Trecerea Bac • acum, procurorii au dispus trimiterea în judecată faţă de inculpatul Andrei Mădălin Barbu

 

Inculpatul Andrei Mădălin Barbu, de 18 ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. El a atacat o femeie şi i-a furat portofelul.

Potrivit procurorului de caz, în decembrie 2017, la Poliţia Municipiului Brăila a fost înregistrată sesizarea unei femei, S.A., care reclama faptul că a fost îmbrâncită de o persoană necunoscută, fără motiv, în timp ce se deplasa către Trecere Bac Ciuperca, fiind lăsată fără portofel. După cum a declarat partea vătămată, în seara de 12 decembrie 2017, în jurul orei 19.00, aceasta venea de la cumpărături şi a traversat sensul giratoriu de la fosta Cărămidărie. În timp ce se deplasa către Trecerea Bac Ciuperca, având în mână o sacoşă şi o geantă tip voiaj, femeia a observat în urma ei un bărbat care purta o glugă pe cap. La un moment dat, a simţit că este împinsă din spate, s-a dezechilibrat şi a căzut, scăpând bagajele din mână. A ţipat după ajutor, însă tânărul i-a pus mâna la gură, după care a fugit către Cărămidărie.

Persoana vătămată a spus că, în momentul când a ajuns la Bac, a constatat că îi lipseşte portofelul în care avea buletinul şi suma de 390 lei. Femeia a dat alarma la numărul de urgenţă 112, iar poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări. Fiind în stare de şoc, imediat după atac, femeia nu a putut da cu exactitate semnalmentele tâlharului. Ulterior, ea reuşit să îşi reamintească fizionomia acestuia, ajutându-i astfel pe poliţişti să îl identifice. Organele de poliţie i-au prezentat imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin unde se oprise pentru cumpărături, recunoscându-l pe tânărul care se afla lângă ea şi care avea să o atace pe stradă. Era vorba despre Andrei Mădălin Barbu, care a observat că femeia avea bani în portofel şi a decis să pornească în urmărirea ei. Potrivit anchetatorilor, individul a a acostat-o pe femeie, i-a introdus mâna în buzunarul gecii şi i-a furat portofelul. Portofelul a fost recuperat de poliţişti, în urma reconstituirii, pe un spaţiu viran de pe strada Viilor. Faţă de inculpat a fost luată, la vremea respectivă, măsura arestării preventive. După trimiterea în judecată, dosarul a ajuns la Judecătoria Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii