Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de SMS-uri salvatoare şi sute de sucuri pentru Cristi

Elevii brăileni continuă să îşi doneze bănuţii de suc colegului de generaţie, Cristian Filip. Ieri, am mai primit donaţii din partea a două şcoli.
Reprezentanţii Şcolii Gimnaziale din Mircea Vodă au venit la sediul "Obiectiv - Vocea Brăilei" şi ne-au înmânat 835 lei, bani strânşi de la elevi şi profesori. Şi de la Liceul Teoretic "Panait Cerna" a venit un elev şi ne-a adus donaţiile strânse în unitatea şcolară: 546 lei. "Avem încredere că tinereţea lui Cristi îl va ajuta să treacă peste încercarea aceasta şi, ştiind câţi oameni i-au fost alături în momentele grele, va avea mai multă putere să lupte cu boala. Baftă Cristi! Te vrem lângă noi!", a fost mesajul din partea Consiliului Elevilor de la "Cerna" pentru elevul premiant al Brăilei.
De la începutul campaniei şi până în prezent, valoarea totală a donaţiilor este de 19.627,37 euro, la cursul BNR de ieri. Din această sumă, 27.768,7 lei reprezintă banii strânşi în şcoli în cadrul acţiunii "#hailasuc!".
Cristi Filip are nevoie în continuare de ajutorul nostru, al tuturor! De aceea, conturile bancare în care se pot face donaţii vor rămâne deschise:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC, ambele pe numele tatălui adolescentului, Nicolae Filip.
Cei care vor să facă donaţii direct la redacţie se pot prezenta la sediul cotidianului "Obiectiv", din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, programul fiind zilnic, 10.00 - 17.00. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.

Asociaţia "Salvează o inimă": 650 de SMS salvatoare pentru Cristi

Şi Asociaţia "Salvează o inimă" s-a implicat în strângerea de fonduri pentru Cristian Filip. Reprezentanţii acesteia au pus la dispoziţie o platformă online, unde se pot face donaţii cu cardul sau prin transfer bancar, plus un număr - 8832 - la care puteţi trimite SMS cu textul "Cristian" şi donaţi 2 euro automat. Până la ora închiderii ediţiei s-au trimis 650 de mesaje, asta însemnând donaţii în valoare de 1.300 euro. Aceste informaţii le puteţi găsi şi dumneavoastră în link-ul: https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/ .
Cifrele sunt reîmprospătate în timp real. De precizat că numărul 8832 la care se pot face donaţii este valabil doar în perioada 15 decembrie 2015 - 1 februarie 2016. Tot la link-ul de mai sus puteţi urmări şi un video emoţionant cu povestea lui Cristian, realizat de un reporter al Asociaţiei "Salvează o inimă".

 
Categorie articol: 

Comentarii