Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de poliţişti pe şosele

Peste 200 de poliţişti au acţionat suplimentar, în week-end, pentru evitarea evenimentelor rutiere nedorite. Cei 226 de poliţişti, dintre care 10 de la rutieră, 196 de la ordine publică şi 20 de la alte structuri, au acţionat cu 55 de mijloace auto, pentru fluidizarea traficului. Şoferii au fost atenţionaţi să nu conducă cu viteză pentru a nu fi implicaţi în accidente şi să nu uite de anvelopele de iarnă care sunt obligatorii.
Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să evite parcurgerea distanţelor mari şi, dacă este posibil, să amâne plecarea în această perioadă. "Evitaţi deplasarea în zonele afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile şi daţi dovadă de mult discernământ în ceea ce priveşte oportunitatea plecării la drum în asemenea condiţii meteorologice. Dacă totuşi nu puteţi amâna călătoria din motive de maximă necesitate, asiguraţi-vă că aveţi suficient combustibil în rezervor, pentru ca în cazul unor blocaje să nu suferiţi din cauza frigului şi, totodată, să puteţi continua drumul după deblocare", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Cei care pleacă la drum trebuie să se informeze despre situaţia drumurilor din ţară apelând numărul de telefon al Comandamentului Central de Iarnă 021/9360.

 
Categorie articol: 

Comentarii