Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de poliţişti în stradă în minivacanţa de Revelion

* peste 800 de poliţişti vor acţiona în minivacanța prilejuită de Anul Nou, pentru ca brăilenii să petreacă în linişte şi siguranţă * în caz de nevoie, sunați la 112 sau cereți ajutorul poliţiştilor

 

 

Poliţiştii vor avea grijă ca brăilenii să petreacă de Revelion în linişte, fără a avea parte de incidente neplăcute. Peste 800 de poliţişti vor fi în acţiune. Cei care folosesc petarde în mod ilegal vor fi în vizor. Atenţie cum folosiţi artificiile, întrucât există riscul producerii unor incendii.

Astfel, în perioada 28 decembrie 2018 - 02 ianuarie 2019, poliţiştii brăileni vor fi pregătiţi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale şi să acţioneze pentru combaterea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea brăilenilor. Zilnic vor acţiona în medie 140 de poliţişti, dintre care 105 de ordine publică, 21 de la rutieră, şi 14 de la alte structuri (acţiuni speciale, investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase etc.). În fiecare zi vor fi prezente în stradă 71 de patrule, dintre care 53 auto și 18 pedestre. Poliţiştii brăileni vor avea în atenţie şi manifestările publice organizate în aer liber (concerte şi spectacole) pe raza întregului judeţ.

Materialele pirotehnice şi cei care le folosesc sunt în atenţia oamenilor legii. ”Poliţiştii continuă să deruleze acţiuni care urmăresc verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice, pentru a fi prevenite evenimentele negative generate de nerespectarea legislaţiei privind astfel de obiecte. În această perioadă, recomandăm părinţilor să supravegheze copiii cu atenţie, deoarece aceştia pot fi expuşi incidentelor survenite în urma folosirii necorespunzătoare a obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. Toate articolele pirotehnice sunt imprevizibile şi periculoase. Folosirea lor necesită control şi supraveghere, dar şi responsabilitate sporită în ceea ce ţine de respectarea condiţiilor esenţiale de securitate. Înainte de a folosi aceste articole, studiaţi atent instrucţiunile şi măsurile de securitate indicate pe ambalajul produsului. Vă recomandăm să folosiţi cu multă atenţie articolele pirotehnice, pentru a evita producerea unor incendii nedorite ori vătămări corporale care ar putea să umbrească frumuseţea sărbătorilor de iarnă”, atenţionează poliţiştii.

 
Categorie articol: 

Comentarii