Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de persoane legitimate si amenzi la greu

Pentru a-i impiedica pe tinerii braileni sa isi faca de cap in discoteci si cafe-baruri, in noaptea de simbata spre duminica, oamenii legii au dat o raita prin judet, impartind amenzi celor prinsi ca incalca legea. Astfel, intre orele 23.00 - 04.00, politisti din cadrul Serviciilor Politiei de Ordine Publica si de Investigatii Criminale si Politiei oraselor Insuratei si Faurei, sprijiniti de lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean, au actionat pe raza localitatilor Rosiori si Ciresu, tocmai pentru a preveni si combate faptele antisociale. In cele cinci ore, prin sita politistilor si jandarmilor au trecut 92 de persoane care au fost legitimate, dintre acestea 79 fiind perchezitionate corporal sumar. De asemenea, au fost controlate in trafic 43 de autovehicule, verificate 4 societati comerciale tip discoteca, iar in final, pentru neregulile constatate s-au dat 8 amenzi in valoare totala de 2.200 lei. In timpul raziei, a fost "mirosit" un sofer aflat in stare avansata de ebrietate, respectiv Ionel G., din comuna Baraganu, care conducea autoturismul "Volkswagen", pe DJ 211. Barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest si a refuzat sa se supuna recoltarii probelor biologice de singe, dar s-a ales cu dosar penal. Tot in noaptea de simbata spre duminica, au iesit la atac si agentii posturilor de politie arondate Politiei Municipiului, care au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea infractiunilor comise cu violenta, a comertului ilicit si a accidentelor rutiere. "Au fost legitimate 71 de persoane, dintre care 23 perchezitionate corporal sumar, verificate 11 unitati de alimentatie publica, oprite si controlate in trafic 31 de autovehicule si destramate 6 grupuri de tineri. S-au aplicat 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.954 lei", a precizat agent Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului. La rindul lor, politistii de la Insuratei si agentii de la posturile arondate, impreuna cu o echipa de jandarmi, au actionat in zona de competenta pentru a preveni faptele comise cu violenta si a-i potoli pe soferii care nu respecta normele rutiere.
Cu aceasta ocazie, la orele 23.00, a fost depistat pe raza comunei Baraganu numitul Marian G., de 32 de ani, din Insuratei, care avea un topor si doua bite in autoturismul "Dacia 1310", pe care il conducea. La scurt timp a picat in plasa politistilor Mitica G., de 29 de ani, din Baraganu, care a condus autoturismul "BMW", pe DJ 211, intre localitatile Rosiori si Tataru, desi nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. In aceeasi noapte, intre orele 23.00 - 03.00, lucratori de la Politia orasului Faurei si Postul de Politie Ciresu au desfasurat o actiune pe raza de competenta, ocazie cu care au fost legitimate 22 de persoane, controlate in trafic 36 de autovehicule si verificata activitatea economica a doua societati comerciale cu profil cafe-bar si discoteca, fiind aplicate 4 amenzi in valoare totala de 1.600 de lei. Printre cei picati in plasa se numara si Gigi C., de 33 de ani, din comuna Ulmu, care conducea un autoturism aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice.
In zilele de 9 si 10 august, lucratori de la Biroul de Politie Urbana au luat la puricat si pietele din municipiu, pentru a stopa comertul ilicit si a mentine ordinea publica. In numai doua zile au fost aplicate 17 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 8.850 lei si confiscate bunuri in valoare de 2.820 lei. Braileanul Stefan I. s-a ales cu o amenda pentru ca transporta cu masina 300 de pachete cu tigari destinate comercializarii, pentru care nu avea acte de provenienta, marfa fiind confiscata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii