Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de maşini abandonate, ridicate de pe domeniul public la intervenţia Poliţiei Locale

* cei mai mulţi dintre proprietari s-au conformat după ce au fost somaţi să elibereze domeniul public * maşinile celor care au ignorat somaţia au ajuns într-un depozit al “Braicar”

 

 

Poliţia Locală Brăila a declarat război total maşinilor abandonate pe domeniul public! De la începutul anului 2019, şi până în prezent, lucrătorii din cadrul Biroului Circulaţie pe Drumurile Publice al Poliţiei Locale Brăila au identificat 232 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Brăila. În 204 dintre cazuri, proprietarii s-au conformat somaţiei aplicate de către poliţiştii locali în baza art. 2 din Legea 421/2002, cu termen de 10 zile pentru eliberarea terenurilor ce aparţin domeniului public sau privat al municipiului Brăila. Proprietarii au ridicat autovehiculele de pe domeniul public, eliberând trotuarele, parcările sau chiar părţile carosabile pe care le ocupau abuziv.

În prezent, 11 autoturisme se află în termenul de 10 zile conf. Art. 2 din Legea 421/2002. În alte 17 cazuri, acolo unde proprietarii nu s-au conformat somaţiilor, autovehiculele au fost ridicate de pe domeniul public de către SC Braicar SA Brăila şi transportate la Depoul din cartierul Radu Negru al societăţii.

Poliţiştii locali vor continua acţiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii