Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de joburi puse la «bătaie» la Bursa locurilor de muncă

Peste 40 de angajatori au confirmat prezenţa la "Bursa generală a locurilor de muncă", punând la dispoziţie 470 de posturi vacante, informează Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila. Aşa cum am mai scris în ediţiile anterioare ale cotidianului, evenimentul va avea loc joi, 14 aprilie, începând cu ora 9.00.
În municipiu, târgul de joburi anual se va desfăşura la Sala Polivalentă "Danubius". La Făurei, activitatea va avea loc la Casa de Cultură, situată pe str. Republicii, nr. 36, iar la Însurăţei, în Sala de Şedinţe a primăriei oraşului (Şos. Brăilei, nr. 18).
AJOFM a contactat peste 1.200 de angajatori, din care până în prezent au confirmat participarea puţin peste 40. Locurile de muncă puse la dispoziţie de aceştia sunt din următoarele domenii de activitate: fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii, fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, fabricarea de motoare şi turbine, industrie alimentară, construcţii, industrie metalurgică, hoteluri şi restaurante, activităţi de protecţie şi gardă, activităţi de telecomunicaţii prin reţele de cablu, construcţia de nave şi structuri plutitoare, activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei, repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, comerţ, cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie, activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă, activităţi generale de curăţenie a clădirilor, coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare, activităţi juridice şi de contabilitate, activităţi ale agenţiilor de publicitate şi altele.

 
Categorie articol: 

Comentarii