Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de flori pentru şoferiţe

Ieri, în ziua de 1 Martie, brăilencele care s-au urcat la volan au avut din nou parte de surprize plăcute din partea poliţiştior rutieri. "Amenzile" au fost doar frumos mirositoare, ca în fiecare an de 1 Martie. Înarmaţi cu sute de flori, poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele intens circulate, pe Calea Călăraşilor şi în zona Carrefoul Mall.
De Mărţisor, ca în fiecare an, agenţii şi ofiţerii de la Serviciul şi Biroul Rutier Brăila au dărui flori conducătoarelor auto, care au fost oprite în trafic şi au primit cu plăcere simbolul primăverii. Acţiunea a început la ora 9.30, fiind coordonată de subcomisar de poliţie Doru Stăncună. Poliţiştii au oferit flori, dar nu au uitat să dea şi câteva sfaturi utile, care să le ajute pe cele aflate la volan să se ferească de accidentele rutiere. Alături de poliţiştii brăileni s-au oferit să participe şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român şi "Promenada Mall". Ieri, în jurul prânzului, rutieriştii erau încă în zona Mall şi opreau de zor maşinile conduse de femei. "Este un gest frumos din partea poliţiştilor", a spus o şoferiţă. Zâmbetele de pe feţele celor aflate la volan arătau clar că supriza din partea rutieriştilor a fost primită cu plăcere. După cum ne-a spus Doru Stăncună, ieri, peste 300 fire de flori au fost dăruite şoferiţelor.
De asemenea, tot ieri, la ora 10.00 şi 14.00, poliţiştii de la Poliţia Transporturi Feroviare (TF) au întâmpinat cu flori doamnele şi domnişoarele care s-au aflat în Gara Brăila. Această activitate a fost coordonată de comisar şef de poliţie Crintea Costel, şeful Poliţiei TF.
Poliţiştii brăileni urează brăilencelor o primăvară plină de împliniri, fără evenimente rutiere!

 
Categorie articol: 

Comentarii