Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sute de daruri au fost impartite copiilor suferinzi

La fel ca in fiecare an, Asociatia de Binefacere "Diaconia", Clinica "Diaconia" si fundatia omonima, impreuna cu Biserica Crestina Baptista "Sf. Treime" Braila, au organizat adevarate campanii de intrajutorare a semenilor aflati in suferinta si a copiilor, indiferent de convingerile lor religioase. "In spiritul Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului, am cautat sa venim in sprijinul celor nevoiasi, sa le aducem o raza de speranta. Anul acesta, am cautat sa abordam aceste actiuni in mod relational, nu institutional. De aceea, am impartit darurile inaintea sarbatorilor Craciunului", ne-a declarat pastorul Iosif Stefanuti, initiatorul campaniilor filantropice si fondatorul "Diaconiei".
Beneficiarii actiunilor de ajutorare au fost citeva sute de copii cu virste cuprinse intre 2 si 14 ani. Peste 200 de daruri au fost deja impartite micutilor din scoli si gradinite, de catre membrii Asociatiei "Diaconia" si ai fundatiei cu acelasi nume. Alte aproximativ 50 au fost oferite copiilor bolnavi de SIDA, de a caror soarta se ingrijeste dr. Delia Rasnoveanu, director executiv adjunct al Autoritatii de Sanatate Publica Braila. Ieri, pastorul Iosif Stefanuti, impreuna cu managerul Clinicii "Diaconia", Dora Ciuca, si cu alti voluntari crestini, i-au vizitat pe cei aproximativ 70 de micuti de la Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean Braila. Peste 30 de copii bolnavi de la Spitalul "Sf. Spiridon" au primit, de asemenea, daruri, in numele iubirii propovaduite de Pruncul Iisus Hristos.
In alta ordine de idei, in ziua de Ajun - duminica, 24 decembrie 2006 -, la ora 10.00, corul "Sion" si orchestra Bisericii Crestine Baptiste din Braila vor sustine un concert extraordinar de Craciun, in biserica "Sf. Treime" de pe strada Belvedere nr. 14. In aceeasi zi, la ora 17.00, corul de copii al bisericii, format din peste 70 de micuti, va sustine, de asemenea, un spectacol inchinat Nasterii Mintuitorului Hristos. Intrarea este libera.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii