Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A sustras banii dintr-un portofel şi i-a ascuns în pachetul de şerveţele

o femeie de 37 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor după ce a constatat că i-a dispărut o sumă de bani din portofelul pe care îl uitase în supermarket • la scurt timp, poliţiştii au oprit un autoturism şi au găsit banii asupra unei femei 33 de ani, ascunşi într-un pachet de şerveţele

 

O femeie din Ianca şi-a uitat portofelul într-un centru comercial dn municipiu şi cand s-a întors după el a constatat că banii lipsesc. La data de 21 august, în jurul orei 18.40, poliţiştii au fost sesizaţi despre incident de către o femeie de 37 de ani. Ea a spus că persoane necunoscute i-au sustras banii din portofelul pe care îl uitase pe un scaun într-un centru comercial din municipiu.

La scurt timp după producerea evenimentului, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic, pe şoseaua Buzăului, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Făurei. În interiorul maşinii se afla şi persoana care îşi însuşise pe nedrept banii reclamantei. “Au fost controlaţi atât pasagerii, cât şi vehiculul. Într-un pachet de serveţele umede, ce se afla în buzunarul portierei stânga-spate al autoturismului, a fost găsită suma de 219 lei. Din cercetări a reieşit faptul că banii ar fi fost sustraşi de una dintre pasagere, în vârstă de 31 de ani, din Făurei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat persoanei păgubite. Pe numele persoanei bănuite poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cerectările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşire a bunului găsit.
Categorie articol: 

Comentarii