Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Suspectul ranit grav in atentatul esuat de pe aeroportul din Glasgow, tinut in viata la ordinele MI5

Kafeel Ahmed, suspectul spitalizat dupa ce a suferit arsuri grave in urma atentatului esuat de la aeroportul din Glasgow, este tinut in viata la ordinele serviciului britanic de informatii interne (MI5), au declarat surse din cadrul politiei, citate de Scotland on Sunday in editia electronica.
Ahmed a suferit arsuri de gradul trei pe o suprafata de 90 la suta din corpul sau si nu are practic nici o sansa de supravietuire, dar surse din cadrul politiei sustin ca serviciile de securitate il mentin in viata pentru a evita o reactie violenta a musulmanilor radicali.
Suspectul in virsta de 27 de ani este internat la sectia de terapie intensiva a Infirmeriei Regale din Glasgow, iar doua surse din cadrul politiei si personalul medical sustin ca decizia de mentinere in viata a acestuia este mai mult fundamentata politic decit clinic.
Una dintre surse a apreciat ca masurile stricte de securitate si tratamentul medical acordat lui Ahmed au costat pina acum 150.000 de lire sterline, potrivit publicatiei scotiene.
Ahmed, medic in cadrul Spitalului Regal Alexandra din localitatea Paisley, se afla in coma din momentul producerii incidentului de la aeroportul din Glasgow iar medicii specialisti considera ca el este deja in state vegetativa.
Publicatia scotiana dezvaluie insa ca Ahmed este supus unor implanturi speciale cu grefe de piele de rechin care costa pina la 20.000 de lire sterline.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii