Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Suspectul de crimă din Brăiliţa vrea să fie liber

judecătorii primei instanţe au dispus arestarea preventivă a inculpatului  Militaru Costel, pentru 30 de zile, însă acesta a contestat măsura • Curtea de Apel Galaţi urmează să ia o decizie • duminică seară, bărbatul a intrat în conflict cu Mihai Stănică, de 41 de ani, şi l-ar fi înjunghiat în inimă

 

Individul suspectat că a comis oribila crimă din Brăiliţa, în seara de 25 noiembrie, ar vrea să fie lăsat liber. După ce Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă faţă de Militaru Costel, acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor, acesta a contestat măsura. Dosarul va ajunge la Curtea de Apel Galaţi unde se va decide dacă inculpatul rămâne sau nu la arest.

După o ceartă în stradă, izbucnită duminică seară, un bărbat de 41 de ani - Mihai Stănică, zis “Budală”, a fost înjunghiat cu un cuţit, direct în inimă, şi nu a mai scăpat cu viaţă. Incidentul sângeros s-a produs chiar în poarta unui localnic din cartierul Brăiliţa, la intersecţia străzilor Dumbrava Roşie cu Valea Călugărească.  Atacatorul a dat o singură lovitură cu cuţitul, aceasta fiind fatală pentru victimă.

A fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul, trupul neînsufleţit fiind transportat la Morgă. Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale au început imediat cercetările şi, în scurt timp, l-au reţinut pe suspectul de crimă. Era vorba despre Militaru Costel, de 37 de ani, care a fost dus în faţa instanţei cu propunere de arestare.
Categorie articol: 

Comentarii