Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Surse: Confirmare în cazul asistentei de la SAJ infectată cu coronavirus. Toți colegii cu care a fost pe tură au intrat în izolare

* rezultatele oficiale vor sosi, cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri * dacă suspiciunea devine confirmare, atunci angajații SAJ cu care aceasta a intrat în contact vor fi testați

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Pe surse, ni s-a confirmat faptul că testul prelevat de la asistenta SAJ suspecta de COVID - 19 a ieșit pozitiv. Toți colegii cu care a fost pe tură au intrat în autoizolare și urmează să fie testați. Încă se așteaptă confirmarea oficială.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ O asistentă de la Serviciul de Ambulanță Județean Brăila ar putea fi infectată cu noul coronavirus. Rezultatele oficiale urmează să sosească la Brăila, însă, potrivit unor surse, s-ar părea că acestea ar fi pozitive. Preventiv, mai mulți angajați ai SAJ se află, de asemenea, în izolare la domiciliu. Dacă suspiciunea se confirmă, toți aceștia vor fi testați. Cel mai probabil, rezultatele vor sosi în cursul zilei de miercuri.

Aceleași surse ne-au precizat că asistenta ar fi fost în data de 23 martie la o solicitare venită din partea unei persoane aflată în izolare la domiciliu. Pacientul ar fi fost transportat la spital, la Ortopedie, dar nimeni nu a confirmat această variantă oficial.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii