Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Surori minore disparute de la domiciliu

Trei minore care s-au obisnuit sa plece de acasa, fara sa anunte pe cineva unde se duc, sint cautate de politistii braileni pentru a fi incredintate familiilor. Astfel, doua surori din comuna Chiscani, Alina Aurelia Cismaru, in virsta de 15 ani si Florentina Fratica, de 13 ani, au parasit domiciliul in ziua de 1 octombrie si nu s-au mai intors. La data de 7 octombrie, la ora 8.30, Vasilica C., sora celor doua, s-a prezentat la postul de politie din localitate si a sesizat disparitia. Din primele cercetari, politistii de la Compartimentul Urmariri au stabilit ca minorele nu sint la prima tentativa de acest gen, ele au mai plecat de acasa, dar au revenit a doua sau a treia zi, fara sa dea explicatii familiei.
Alina Aurelia Cismaru este inalta de 1,55 m, are fata rotunda, ochi caprui si parul saten, tuns scurt, iar Florentina Fratica este inalta de 1,40 m, are fata ovala, ochi caprui si parul saten, tuns scurt.
De asemenea, oamenii legii desfasoara cercetari pentru identificarea unei alte minore domiciliate in municipiu. In dimineata de 17 septembrie, Ioana Daniela Pirleala, in virsta de 14 ani, eleva in clasa a VII-a, a plecat spre scoala si nu s-a mai intors acasa. Politistii de la Compartimentul Urmariri au incredintat-o familiei de mai multe ori, deoarece a mai plecat de la domiciliu fara sa anunte. Fata este cunoscuta ca se ocupa cu cersitul in zona supermarketurilor din municipiu. Minora este inalta de 1,50 m, are corpolenta slaba, ochii albastri si parul saten, tuns scurt.
"In continuare, politistii desfasoara activitati pentru depistarea celor trei fete si incredintarea familiilor lor. Cine poate da relatii despre prezenta acestora in municipiul sau judetul nostru este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie ori sa apeleze, gratuit, la numarul de urgenta 112", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului, subinspector Jenel Sogor. este inalta de 1,50 m, are corpolenta slaba, ochii albastri si parul saten, tuns scurt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii