Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sur Austru, trupa născută din cenuşa Negură Bunget, îşi lansează album

• grupul a semnat recent cu prestigioasa casă de discuri Avantgarde Music din Italia şi pe 10 septembrie va lansa albumul de debut “Meteahna Timpurilor” • Sur Austru este o formaţie care cuprinde membri din ultima formulă a legendarului grup de black metal transilvănean Negură Bunget

 

Sur Austru, formaţie născută din cenuşa faimoasei trupe de black metal transilvănean Negură Bunget, se pregăteşte să îşi lanseze primul album. Potrivit unui comunicat de presă, grupul a semnat deja cu prestigioasa casă de discuri Avantgarde Music din Italia, astfel că pe 10 septembrie va scoate pe piaţă albumul de debut “Meteahna Timpurilor”.

“Acumulând inspiraţie şi emoţie din estetica naturii, din trecut şi din străvechi ritualuri, Sur Austru vă propune o călătorie atemporală prin peisajele mistice ale Transilvaniei. Albumul de debut «Meteahna Timpurilor» va stârni simţurile ascultătorului pe multiple dimensiuni, alternând riff-uri agresive, armonii mistice şi instrumente arhaice. Este strigătul de durere al naturii muribunde şi încercarea noastră disperată de a ne întoarce la origini, la esenţa valorilor primordiale”, se arată în cadrul comunicatului trupei.

Tot acolo se precizează că albumul a fost înregistrat în Joy Live Sound Studios Arad, Dreamsound Studios Arad şi DSPro Studios Timişoara. Producător este Tibor Kati, de mixaj s-a ocupat Sergiu Nadaban, iar de masterizare Roberto Siggia (L'ossario Studios Torino). Albumul se va lasa sub forma de CD, dublu LP şi Digital.

Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre trupa Sur Austru pot accesa următoarele link-uri:

https://avantgardemusic.bandcamp.com/album/meteahna-timpurilor

https://www.facebook.com/SurAustru/

https://www.youtube.com/watch?vâUlLTROGTTPI&listâRDUlLTROGTTPI&start_radioâ1
Categorie articol: 

Comentarii